Tvättstuga

 

BRF TROLLGLANSEN

 

 

Tvättstuga

 

Allmänt

 

I tvättstugan har du tillgång till:

3 tvättmaskiner varav 1 grovtvättmaskin

1 torkrum

1 rum med en torktumlare

1 mangelrum

 

Bokning

 

Bokning sker genom ett par enkla funktioner på bokningstavlan i tvättstugan. Anvisningar finns uppsatta bredvid panelen. Tvättider är mellan klockan 07:00 och 22:00 alla dagar. Ett pass bokas i 3 timmar åt gången med en tillhörande bricka. Torkrum, torktumlare och mangelrum får användas i

1 timme efter avslutad tvättid. Tvättid förefaller om du inte aktiverar ditt pass inom 30 minuter. Därefter får andra boka ditt förefallna pass.

 

Tvättregler

 

Det är absolut förbjudet att använda blekmedel eller att färga kläder i tvättmaskinerna, den som tvättar efter dig kan få sin tvätt förstörd.

För att tvättmaskinerna ska fungera bra är det viktigt att man inte fyller dem mer än vad som är tillåtet. Tvätta inte bygel-BH i maskinerna, byglarna kan lossna och åstadkomma skador i tvättmaskinen. Använd därför tvättpåse eller handtvätta dem.

Med hänsyn till allergiker undanbedes rökning och husdjur i tvättstugan.

Tvättmaskinerna ska vara tömda när ditt pass är slut.

 

Efter avslutad tvätt

 

Städa efter dig i tvättstugan. Glöm inte att sopa golvet, göra rent luddfiltret i torktumlaren och torka av maskiner och bänkar efter dig. Då är det mycket trevligare för den som kommer efter dig. Tänk på att lämna tvättstugan i det skick du själv vill finna den i.

 

Felanmälan

 

Kontakta fastighetsskötaren om du upptäcker eventuella fel.

 

BRF Trollglansen 2018/2019