Om Trollglansen

 

BRF TROLLGLANSEN

 

 

 

Om Trollglansen

 

 

Bostadsrättsföreningen Trollglansen bildades formellt den 31 oktober 2005. Den första november 2007 köpte föreningen fastigheten Trollglansen 1 av det kommunala bostadsbolaget Sollentunahem för närmare 55 miljoner kronor. De två husen som föreningen äger är en del av ett större område om totalt 23 i stort likadana hus ritade av arkitekten Carl Grandinsson. På fastigheten finns två flerbostadshus med 58 bostadslägenheter. Härtill finns ett par större lokaler och fyrtiotalet mindre förrådslokaler för uthyrning. Den totala bostadsytan uppgår till 4.622 kvadratmeter.

 

Vid årsskiftet 2013/2014 är 46 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 12 med hyresrätt. Av totalt 58 lägenheter i föreningen finns elva 4:or fyror, 28 treor, 9 tvåor samt 10 ettor. Under fastigheterna i det gemensamma garaget finns 46 parkeringsplatser som hyrs ut. Det finns också ett 50-tal lokaler/förråd för uthyrning.

 

Brf Trollglansen är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen har en rad avtal tecknade med olika entreprenörer som hjälper styrelsen att förvalta fastigheterna.

 

För något år sedan delade man ut bostadspärmar till samtliga lägenheter. Där hittar man det mesta

man behöver veta om föreningen. I menyn till vänster hittar du en uppdaterad version av bostadspärmen i digital form.

 

BRF Trollglansen 2018/2019